HTML

Idea Planet

Ötlet Planéta, megújuló idea csokrok, üzleti "hírsaláta". Hatékony és szórakoztató PR, marketing és reklám ötletek. Innováció, new business és technológiai újítások.

Friss topikok

2011.03.09. 16:25 PR philosopher

Tesco-gazdaságos társkeresés

…avagy mutasd a kosarad, megmondom ki illik hozzád!

Az elmúlt években megszámlálhatatlan társkereső oldal indult útjára a világban. A bostoni székhelyű Scientific Match például lehetőséget kínál arra, hogy DNS alapján válasszuk ki a hozzánk legmegfelelőbb társat. Csak, hogy biztosan meglegyen a kémia.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés témáját ezúttal az Egyesült Királyságban működő ASDA áruházlánc szolgáltatta, amely az emberek vásárlási szokásira alapozva hozott létre egy pártaláló oldalt. A kezdeti lökést az áruház mintegy 10 000 vásárlójának részvételével zajlott felmérés adta, melynek tanúsága szerint a férfiak 71 százaléka véli úgy, hogy egy szupermarket jobb hely az ismerkedésre, mint egy pub vagy bár. Az ASDA Dating oldalon regisztrálók – az általános keresési szisztémákon túlmenően - kérdőíveket is készíthetnek és oszthatnak meg a kedvenc ételeikkel, illetve vásárlási szokásaikkal kapcsolatban is.

Létezik egy mondás mi szerint: „Az vagy, amit megeszel.” Párválasztás szempontjából talán kicsit szigorú megközelítés a másik bevásárló szatyrában turkálni vagy egymás étkezési és vásárlási magatartását elemezni.

 

Végül is a szinglik egy újabb lehetőséget kaptak, hogy eldöntsék, kivel szeretnének „egy tálból cseresznyézni.”

 

Forrás:  Springwise.com; asdadating.co.uk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ideaplanet.blog.hu/api/trackback/id/tr552725264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása